Måndag - Fredag 11-18
Lördag 11-14
Söndagar Stängt

 

ZOOM U-24 - USB ljudkort 2in/4ut

1 196 kr

U-24

Lagerstatus: I lager
  • Varorna skickas normalt inom 24timmar med DHL eller Schenker. Vid eventuella störningar i leveransen blir du kontaktad.
  • Antal

Fungerar till PC, MAC och iPad

Zoom U-24 USB ljudkort

Fungerar till PC, MAC och iPad

 

Två kombinerade jack/XLR-ingångar med fantommatning

 

MIDI in/ut

 

Zoom U-24 är ett enormt smidigt och kompakt ljudkort som låter dig spela in eller upp ljud i studiokvalitet var du än är. Litet nog för att få plats i din hand men har ändå alla funktioner du behöver för att spela in 24-bit/96kHz upplösning.

 

 

 

In- och utgångar.

 

U-24 är utrustat med två kombinerade jack/xlr-ingångar med dedikerade volymrattar, fantommatning och ingång 1 har även en Hi-Z switch för att ansluta passiva instrument såsom en gitarr eller bas. MIDI i/o gör att du kan ansluta MIDI-utrustning som keyboards, synthar, controllers och trummaskiner.

 

Separata TRS- och RCA-utgångar ger dig många möjligheter som att t.ex. att ansluta en mixer eller monitorer. En hörlursutgång med dedikerad volymkontroll finns även.

 

 

 

Kristallklar inspelning och uppspelning

 

Med inspiration från Zooms H-serie inspelare så har U-24 utrustats med högpresterande lågbrusiga mikrofonpreamps (-119.5 dB EIN) som gör det möjligt att spela in och upp i ljudupplösningar upp till 24-bit/96kH. Du kan även använda U-ljudkorten som en hörlursförstärkare i studiokvalitet så att du kan lyssna på din favoritmusik i full upplösning.

 

 

 

Spela in var du vill

 

U-ljudkorten är utformade för att du ska kunna spela in var som helst. En smidig nytänkande design som är fullproppad med funktionalitet.

 

 

 

Kompatibilitet

 

Fungerar till PC, MAC och iPad (för anslutning till iPad krävs Apple iPad Camera Connection Kit eller Lightning-to-USB Camera Adapter, plus 2 AA batteries eller strömadapter).

 

 

 

Ableton Live 9 Lite ingår

 

Ableton Live 9 Lite följer med. Här får du ett färdigt inspelningsprogram som har allt du behöver för att spela in musik på flera spår med mängder av effekter.

 

 

 

Överblick

 

Flerkanals USB-ljudkort för PC/Mac/iPad

 

Anslut till iPad med Apple iPad Camera Connection Kit eller Lightning-to-USB Camera Adapter, plus två AA-batterier eller AC-adapter.

 

Två kombinerade jack/XLR-ingångar med högpresterande mikrofonpreamps

 

Inspelning och uppspelning i studiokvalitet, med upplösningar upp till 24-bit/96kHz

 

Ungefärlig batteritid är 4 timmar med två stycken AA-batterier

 

Ableton Live 9 Lite medföljer (nedladdningsbart)

 

U-24 har två kanaler in samtidigt

 

Hi-Z support (kanal 1)

 

Latency-fri direct monitoring

 

Två TRS phone jack-utgångar

 

Dedikerade RCA L/R och hörlursutgångar

 

MIDI in/ut

 

Fysisika gainkontroller på alla ingångskanaler

 

+48V fantommatning på ingång 1 och 2

Ljudkort