Måndag - Fredag 11-18
Lördag 11-14
Söndagar Stängt

Välkommen till STAARSOUND. Nu går det att hyra vår nya studio, från 495kr per timme.

Om oss

Beyerdynamics Audio Technica hörlurar

STAARSOUND.se DJ STUDIO EVENT DIGITALPIANO

STAARSOUND har samlat de 5 viktigaste begreppen för en komplett musikupplevelse för alla evenemang.


Butiksförsäljning sker från vår 300 kvm stora butik på Torkel Knutssonsgatan 37, på söder i Stockholm. Där har vi ett stort sortiment av Dj utrustning, PA, Ljus, digitalpianon, keyboards, hörlurar, monitorer, ljudkort och tillbehör.


Webbhopen staarsound.se ger dig möjligheten att scanna vårt sortiment, samt hitta nya lösningar för just dina ändamål. Här får du också tips och råd vad som är på gång och hur det används.

Eventavdelningen hjälper dig med att idésätta planera och genomföra ditt evenemang, stort som litet. Vi har erfarenhet från stora internationella sportevenemang som till företagsfesten eller den privata jubileumsfesten. 


Ljud- och ljusinstallationer .Vi har stor erfarenhet av installationer i alla de former. Har du en nattklubb, restaurang , bar eller gymstudio så har du kommit rätt, fråga oss om råd eller be om en offert. 


Hyresavdelningen gör det möjligt för dig att få ditt evenemang att lyckas. Hyr Ljud & Ljus, DJ utrustning, DJ mixerbord. PA Högtalare, mikrofon, digitalpiano eller varför inte en Karokemaskin.

Studio


Inspelningsstudion erbjuder uthyrning  per timme eller dag. Perfekt för att spela in sång, gitarr eller annat akustiskt instrument eller om du behöver hjälp med slutmixen. Här kan du också testa av våra produkter om du har planer på en egen hemstudio. Allt finns uppställt och kan testas ihop. Mikrofoner, hörlurar, ljudkort studiomonitorer etc.

EVENT


Vi har sedan 1991 planerat och genomfört stora evenemang åt bl.a. Svenska- Ishockeyförbundet, Innebandyförbundet, Fotbollförbundet, Handbollsförbundet, Bordtennisförbundet. Jubileumsfester och företagsfester och olika konferensprogram har genom åren gjorts för Ericsson, Astra Zeneca, Scania, Dahl för att nämna några. Vi har producerat och genomfört samtliga guldfester åt bl.a Tre Kronor.

artister.png
scen.png

Installationer/Hyra


Med öga för tekniska ovationer och att alltid arbetat med kunden i fokus har vi varit föregångare när det gäller installation av ljud & ljus på olika nattklubbar, barer och gym.Kristall, The Office , Baras och Neverland är några  av det senaste offentliga nöjesetablissemang som blivit mer än nöjda med Staarsound´s uppdatering.Vi har också sett till att flera gym och sporthallar fått en bättre teknik för att på bästa sätt kommunicera med sina besökare.Vi skräddarsyr tekniken du behöver för ditt speciella privata eller företagsevenemang, ljud. Ljus, DJ-utrustning  och scen-utrustning, samt karaoke och ljuseffekter.

 


Rolf Staar har sedan början på 90-talet producerat och genomfört de publika kringarrangemangen för flera stora idrottsevenemang som Hockey VM, Innebandy VM, Handbolls EM samt samtliga Tre Kronors guldfester på Sergels Torg, Kungsträdgården och Medborgarplatsen.Rolf var även eventansvarig för presentationen av telecomjätten Ericssons båtar som tävlade i Volvo Ocean Race. Större företagsevenemang som Astras Zeneca Milleniumfest, Scanias 100-års jubileum samt en mängd andra företagsevenemang finns också i CV´t.


Niclas ”Deelay” Olausson har en gedigen bakgrund som DJ och Musikproducent. Från egen studio har han under en 15-års period producerat stjärnor som Elena Paparizou, DaBuzz,Dr Alban och Antique. Deep House produktionerna gav hits som ”The Chopper”och ”Play My Song” På 90-talet var han Resident-DJ på bl.a. Gildas, Laroy, Millie Bar, Collage och Turbine.  Niclas har ca 25 st. guld- och platinaskivor som bevis på sin talang


 


 

STAARSOUND.se Ljud & Ljusbutik online för alla som älskar ljud ljus, dj kontroller & vill handla enkelt på nätet med snabba leveranser hem. Välkommen till Staarsound.se, vi har en hel del med dj controllers, mixer, digitalpianon hörlurar mikrofoner etc. Staarsound.se har även hemleverans i hela Stockholm. Staarsound.se i Stockholm skickar allt, högtalare, dj-kontroller, studiomonitorer, digitalpianon, hörlurar ljudkort kablar direkt hem till dörren i hela Sverige. Vi erbjuder en rolig musikaffär med allt du kan tänkas behöva till din hemstudio, DJ utrustning , digitalpiano spelande. Vi har massor med bra och intressanta produkter för ett bra pris. Tips på högtalare ljus mikrofoner DJ-kontroller kan du få från från Staarsound.se. Hyra högtalare Ljus eller DJ controller i Stockholm, det kan du hyra av oss. Vi har märken som Denon DJ, Pioneer DJ, Numark, Reloop, Blue michrophones, Audio Technica, Allen&Heath, QSC, KRK, Marantz, RØDE, Beyerdynamics, Universal Audio, Chroma Caps, Decksavers, Traktor. ADJ, Showtech, Elation, Beamz, Stanton, Samson. Casio, Laney, Pulse.