Måndag - Fredag 11-18
Lördag 11-14
Söndagar Stängt

08-6419877 DIN MUSIKAFFÄR PÅ SÖDER
Denon DJ

Denon DJ MC6000MK2

4 876 kr

4-kanals DJ-kontroller och mixer speciellt optimerad för Serato DJ.

Lagerstatus: I lager
  • Varorna skickas normalt inom 24timmar med DHL eller Schenker. Vid eventuella störningar i leveransen blir du kontaktad.
  • Antal

MC6000Mk2 är Denon DJ´s nästa generation DJ kontroller och mixer för både proffesionella och nya användare.

Skapad från grunden för att tillgodose de höga krav som dagens mobila-/klubb-DJ´s efterfrågar. Det slimmade men ändå kraftiga chassiet är tillverkat i stål och har kontroll över 4-kanaler för upp till 8 ljudkällor via ett kompromisslöst 24-bits ljudkort. MC6000Mk2 är plug'n play direkt ur kartong tillsammans med Serato DJ Intro, men är även helt MIDI-kompatibel med andra mjukvaruprogram via midi mappings.

MC6000Mk2 är utrustad med dual-deck funktion vilket innebär att totalt 4 stycken deck kan användas tillsammans med de överskådliga transportfunktionerna som tex pitch, EQ, loop, hot cue och FX-kontroll. Utöver detta kan även video enkelt integreras tillsammans med ljud via Serato video plugins.

Den logiskt och bakgrundsbelysta uppbyggnaden av kontrollytan ger användaren förtroendet att vara helt fokuserad på sina kreativa prestationer istället för att leta efter reglar, rattar och knappar.

MC6000Mk2 garanterar ett professionellt användande med dubbla balanserade mikrofoningångar med oberoende eko effekt och 3-bands equalizer. Både balanserade och obalanserade utgångar finns, allt distribuerat via det nya ljudkortet som levererar ljud i världsklass oavsett om den används live i radio gig, hemmafester eller på stora festivalscener.

Välkommen till Denon MC6000Mk2 – en professionell digital kontroller och mixer men framförallt en långsiktig prestationspartner för framsynta DJ´s.

Optimerad för Serato DJ
4 st kanaler, 4 st deck och 8 st valbara ingångar
2 st mikrofoningångar med 3-bands eq, eko och ducking funktion
3-bands eq med "Total kill"
Balanserad XLR och obalanserad RCA main ut (stereo/mono)
Booth ut med volymkontroll och valbar ingångskälla
45mm kanal och crossfader reglar
Ställbar crossfaderkurva
Inbyggt USB ljudkort, 2 in/2 ut
Högupplösta 105 mm jog hjul
4+4 hotcue/sampler knappar
Auto/manuell looping
Vinyl on/off
Sync-knappar för BPM synk mellan decken
Key lock on/off
Kompatibel med MAC OS X 10.6 och senare, Windows XP/Vista/Win7/Win8
460 x 50 x 283 mm
4,1kg

DJ-controller