Måndag - Fredag 11-18
Lördag 11-14
Söndagar Stängt

 
Audient

AUDIENT ID14 - 10in/4out USB Ljudkort

1 996 kr

AUDIENT iD14 USB Ljudkort levererar samma ljudkvalitet som ett stort analogt Audient-mixerbord fast i ett portabelt format. iD4 ger dig två av Audients välrenommerade Klass A mikrofonpreamps, högpresterande AD/DA-konverterare från Burr Brown

Lagerstatus: I lager
  • Varorna skickas normalt inom 24timmar med DHL eller Schenker. Vid eventuella störningar i leveransen blir du kontaktad.
  • Antal

 

 

AUDIENT iD14 USB ljudkort

 

levererar samma ljudkvalitet som ett stort analogt Audient-mixerbord fast i ett portabelt format. iD4 ger dig två av Audients välrenommerade Klass A mikrofonpreamps, högpresterande AD/DA-konverterare från Burr Brown, monitorkontroll, JFET D.I och den revolutionerande ScrollControl-funktionen. Med sina mångsidiga egenskaper och intuitiva layout är iD14 din högpresterande studiohub.

Egenskaper

● 10-in/4-ut USB Audio Interface
● 2 x Klass-A Audient mikrofonpreamp
● 1 x Diskret JFET Instrumentinput
● Högpresterande Burr Brown AD/DA-konverterare
● iD ScrollControl-läge
● Lineutgångar för studiomonitorer
● Klass-AB Hörlursutgång
● Full Monitor Control-funktionalitet (kontrollerad av mjukvara)
● ADAT-Ingång för utbyggbarhet
● Low Latency DSP Mixer
● Strömförsörjning via USB 2.0 eller strömadapter
● Upp till 24bit/96khz ljudupplösning
● Metallchassi
● Plugins och mjukvara via ARC (Creative Hub), värde över 5000:-

Audient mikrofonpreamps
Din studio förtjänar ett professionellt sound

Audient är det enda företaget som använder samma Klass-A mikrofonpreamps genom hela produktsortimentet. Oavsett om du har en professionell studio med ett storformats analogt mixerbord eller har en enkel hemmastudio med iD14 är du garanterad två mikrofonpreamps i världsklass.

Klockren konverteringsteknologi 
Briljans på insidan, ger briljans på utsidan

iD14 ger dig högpresterande AD/DA-konverterare. Kvalitén i det analoga stadiet har sitt ursprung i Audients långa erfarenhet som tillverkare av analoga mixerbord i storformat, tillsammans med briljant konverteringsteknologi ger Audient dig möjlighet att höra ljud så som ljud skall låta. Vikten av bra konverterare skall aldrig underskattas. Upplev ljud på Audients vis.

Plug and Play
Plugga in och bli inspirerad

iD14 erbjuder både två högpresterande mikrofonpreamps och en högpresterande JFET D.I-ingång som är designad för att replikera ingångssteget i en klassisk rörförstärkare. Plugga in din gitarr, bas, keyboard eller trummaskin och börja spela in. Skapa professionella inspelningar från start och ta din inspelning till nästa nivå.

ScrollControl
Det virtuella scrollhjulet
Med en enkel knapptryckning förvandlas iD14’s volymkontroll till ett virtuellt scrollhjul, som låter dig styra ditt DAW-program, plug-in-parameterar och ditt iTunes-bibliotek. Markera en parameter med din muspekare och justera med enkelt med iD14's volymratt. När du inte använder ScrollControl-funktionen, kan du genom en enkel knapptryckning återaktivera iD14’s volymkontroll. Peka på en parameter, skrolla med iD-ratten och få full kontroll.

Expandera
iD14 kan växa i takt med dina behov

Behöver du spela in trummor? Inga problem! I takt med att ditt behov växer kan iD14 expanderas via den optiska ingången som stödjer både ADAT och S/PDIF. Expandera med upp till 10 ingångar via en 8-kanals mikrofonpreamp som till exempel Audient ASP800.

Full monitorkontroll
Anpassa din kontrollyta

När du inte använder det viruella skrollhjulet (ScrollControl), kan iD-knappen kontrollera iD14’s monitoregenskaper. Eftersom iD14 följer i fotstegen på sin välrenommerade storebror iD22 har Audient inkluderat DIM, CUT, Polarity Reverse, Mono Sum, Talkback och Cue Mix monitoring, funktioner som alla kan kontrolleras av iD-knappen.

Intuitiv mjukvara
Upptäck hur enkelt det faktiskt kan vara 

Vi förstår vikten av att saker och ting skall vara enkla och intuitiva. iD14’s mixerapp designades med enkelhet i åtanken. Oavsett om du skapar “low latency cue mixes” eller använder den flexibla monitorkontrollen så integrerar iD14 hårdvara och mjukvara för att att göra inspelningsprocessen enkel och effektiv.

Byggd för att hålla
Kvalitet förtjänar ett bra skydd

iD14 är designad för att hålla länge, med dess handborstade aluminiumrattar och högkvalitativa komponenter, klarar iD14 otaliga nätter i studion och långa dagar i turnébussen.


 

 

Specifikationer
Typ: USB 2.0 Audio Interface
Analoga ingångar: 2
Analoga utgångar: 2
Antal mikrofonpreamps: 2
Antal Hi-Z instrumentingångar: 1
Inbyggt MIDI-interface: Nej
Digitala in- och utgångar: Optisk (ADAT) in, S/PDIF in
Antal hörlursutgångar: 1
Upplösning: Upp till 24bit/96kHz
Kompatibilitet: macOS & Windows

Ljudkort